RESTAURANT CYRUS DE GROTE

RESTAURANT CYRUS DE GROTE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 99 beoordelingen
10 okt 2020 om 23:15 Het eten was misschien niet helemaal warm, maar wel geweldig lekker. Ik heb zelden zo lekker gegeten.
10 okt 2020 om 0:02 Excellent!
17 sep 2020 om 23:03 Great food and fast well packaged delivery. Thanks!
7 sep 2020 om 8:30 Ik vindt het heel onbeschoft om mij voor de mij deur 8 minuten te laten wachten, terwijl je zelf 5 meter afstand van mij bent. Met mijn eten op de grond, aan de telefoon zit te schreeuwen en schelden. Ik zit letterlijk 8 minuten naar jouw gezeik moeten
30 aug 2020 om 14:18 Eten was heerlijk! De bezorger was even de weg kwijt omdat het adres een hotel was, telefonisch netjes opgelost :) ik hoop dat jullie binnenkort ook Djoedge kabab met bot serveren.
22 aug 2020 om 19:16 Mix grill heb ik genomen. Alles was lekker
21 aug 2020 om 6:55 Never tried Persian food before but what we ordered yesterday was gorgeous! Super delicious food,.We will definitely order again.
1 aug 2020 om 12:54 Food qQuality was good but dishes lacked taste and flavour compared to other Persian cuisine experiences.. The beri chicken rice was ok but the rest of meal was bland. Extremely disappointed given the online ratings, menu prices and high expectations.
23 jul 2020 om 20:33 Great food! Great service!
7 jun 2020 om 22:43 Veel te laat bezorgd. Eten wel erg goed!
5 jun 2020 om 19:38 Heel weinig eten! kwaliteit is super slecht. Ik waarschuw iedereen die denk hier te bestellen. Je betaal heel veel voor heel slecht eten. En het is niet eens lekker. Gewoon oplichters!
3 jun 2020 om 20:20 Duur en kwalitatief slecht en weinig. Bakjes met meer saus dan vlees. Zaten zelfs kippenbotten in zonder vlees.